Hodiny jako pomocník i designový prvek

Nástěnné hodiny se hodí na každé pracoviště – své uplatnění najdou v kancelářích, školách, dílnách, vstupních halách, na recepcích apod. Pravděpodobně to není hned první věc, na kterou si při zařizování kanceláře vzpomenete, rozhodně byste na ně ale neměli zapomínat. Pomozte svým zaměstnancům mít lepší přehled o čase a zlepšit jim produktivitu práce.

Nástěnné hodiny na každé pracoviště

Vybírejte z naší nabídky kancelářských nástěnných hodin, které mohou sloužit nejen pro určování času, ale také jako dekorace, která skvěle doplní interiér. Dáváme důraz na kvalitní zpracování a použitých materiálech a také na tichý chod, aby tikající hodiny nerušily zaměstnance při práci. Nabízíme různé typy kancelářských hodin a určitě mezi nimi objevíte takové, které se budou hodit přesně pro vaše pracoviště. Cenově dostupné nástěnné hodiny v klasickém designu jsou ideální volbou pro rozjasnění jakéhokoliv prostoru nebo prázdné zdi. Jsou dostatečně nenápadné a tiché, aby nerušily zaměstnance při práci, zároveň ale kontrastní číslice a ručičky umožní jen na letmý pohled zjistit, kolik je hodin.

I v průmyslových prostorách je třeba hlídat čas

Pokud potřebujete hodiny zavěsit do rozlehlých hal, dílen nebo jiných velkých prostor, vybírejte z velkých a výrazných nástěnných hodin, které nejdou přehlédnout a snadno zjistíte čas i z delší vzdálenosti. Najdete u nás hodiny s rámečky různých barev, velikostí, tvaru a tloušťky. Pro konkrétní informace o rozměrech kancelářských nástěnných hodin a jejich napájení si rozklikněte takové, které vám zrovna padly do oka.