Stoly do kanceláří a zasedacích místností

Psací stoly pro kanceláře a zasedací místnosti

Kvalitní kancelářský stůl je je nedílnou součástí vybavení interiérů firem, obchodů i kanceláří dílen či skladů. Psací stoly a jednací stoly představují klíčový sortiment společnosti AJ Produkty od jejich uvedení na trh v 80. letech. Od té doby se mnohé změnilo a přizpůsobilo požadavkům modernizace, inovativnímu designu i zásadám ergonomie. Od robustních stolů s mnoha zásuvkami a přihrádkami se postupně přešlo k vylehčeným jednoduchým modelům, které odpovídají stále většímu využívání počítačů v kancelářské práci. Počítačový stůl vyžaduje především speciální dispozice, případně vhodné praktické průchodky na kabely, jinak však vynikne jednoduchou elegancí.

Kancelářské stoly nejvyšší kvality

Za čtyři desetiletí, kdy navrhujeme, vyvíjíme a vyrábíme pracovní stoly se však nezměnila jedna zásada! Tou je požadavek na maximální kvalitu výroby a použitých materiálů. Jednotlivé kusy jsou různě sestavitelné a odpovídají požadavkům modernosti a funkčnosti. Stoly s dřevěnými deskami působí tradičně, a proto se dobře hodí i pro domácí kanceláře. Valná většina naší vlastní produkce stolů využívá velice kvalitní ocel na výrobu konstrukce nebo odolné lamino jako převládající materiál pracovní desky. V duchu ergonomie a moderních trendů nabízíme celé řady stolů s pevnou konstrukcí, ale naprostou inovací jsou výškově nastavitelné psací stoly. Umožňují časté změny polohy, kdy při práci s počítačem můžete sedět nebo naopak i stát.

Stoly do zasedačky, počítačové stoly a chytré doplňky

Počítačový stůl má mnohdy speciální design a zejména obvykle disponuje vysouvací deskou na klávesnici. Je vhodné když i tyto modely stolů mají nastavitelnou výšku. Do jednacích nebo školících místností se doporučují různé sestavy konferenčních stolů a židlí opatřených funkčními doplňky chytré komunikace. I zde, stejně jako ve sdílených kancelářích, lze ideálně použít stoly s výškově nastavitelnými deskami. K zajištění většího soukromí u kancelářských stolů poslouží akustické stěny různých velikostí a tvarů, které se dají připevnit přímo na stoly a vytvoří tak předěly mezi pracovními prostory.