Jednací stoly s nastavitelnou výškou

Stoly do zasedací místnosti v duchu ergonomie

Stále více firem si uvědomuje, jak je potřebné během dne vstát od pracovního stolu a strávit alespoň nějakou chvíli vestoje – a to například i při poradách. Abyste si vytvořili skutečně ergonomické pracoviště, můžete do zasedačky pořídit například jednací stoly s nastavitelnou výškou.

Výškově nastavitelný stůl vhodný pro jednání

Vzhledem k tomu, že při práci není vhodné dlouhodobě stát ani sedět, je nejlepší tyto dvě polohy střídat. Pokud máte velkou zasedací místnost, můžete si dovolit do ní postavit dva stoly, jeden na práci při sezení, druhý na práci při stání. Pořízení dvou jednacích stolů však není tak výhodné, jak se může na první pohled zdát. Veškeré věci, které pro práci potřebujete, si budete muset přenášet z místa na místo, což není praktické. Mnohem lepší je se rozhodnout pro výškově nastavitelný jednací stůl, díky kterému ideálně zkombinujete všechny výhody práce při sezení i stání. Tyto stoly jsou oblíbené nejen při práci, ale také na poradách a jednáních, která díky nim dostanou zcela jiný náboj.

Příhodně zvolené materiály a vychytávky na pracovní stůl

Stoly z naší nabídky disponují elektronickým ovládáním, takže není nic snazšího, než stisknout tlačítko a stůl zvýšit přesně podle vašich požadavků. Minimální výška se pohybuje kolem 65 centimetrů a maximální kolem 120 centimetrů, což je pro práci vestoje ideální. Díky lehké pracovní desce se se stolem snadno manipuluje, povrch je odolný proti poškrábání a vlhkosti. Speciální úprava proti zanechávání otisků prstů vám zaručí, že deska bude vypadat vždy čistě.