Magnetické tabule, flipcharty a promítací plátna

Prezentace jako nástroj všech profesionálů

Skvělá prezentace pomůže zaměstnancům i celé společnosti zapůsobit na posluchače. Je jedním z nejúčinnějších způsobů vzdělávání a také prostředkem pro šíření informací, motivace, přesvědčení a v neposlední řadě i brainstormingu mezi zaměstnanci, klienty a celou veřejností. Přípravu prezentací se tedy vyplatí nepodcenit a přichystat si profesionální vybavení. Bílé tabule představují skvělý nástroj pro vnitrofiremní komunikaci. Můžete je umístit v blízkosti kancelářských stolů nebo třeba na dveře, kde každý z kolegů může zanechat zprávu pro druhé. Také jsou ideální na poznamenávání připomínek nebo vedení přehledu o každodenních úkolech. Bílé magnetické tabule jsou většinou lehké, snadno se udržují a lze je případně velice snadno přemístit.

Flipcharty jako součást prezentace

Flipcharty jsou vhodné nejen do kanceláří a pracoven, ale také do škol a jiných vzdělávacích institucí. Patří ke každému meetingu, školení nebo konferenci. V naší nabídce naleznete několik variabilních prvků těchto prezentačních doplňků jako například magnetický či popisovací povrch desky, nastavitelnou výšku a nakonec můžete volit mezi klasickým stojanem nebo pojízdnou variantu s kolečky pro snadnější manipulaci. Jsou skvělým pomocníkem při prezentacích. Nabízíme k nim bohaté příslušenství

Bílé magnetické tabule

K rozličným účelům využijete různé typy tabulí. Do kanceláří a menších pracovních prostor postačí popisovací magnetické tabule vhodné na poznámky, náčrty či souhrn nápadů. Mají univerzální využití a jsou dodávány v různých rozměrech. Snadno se čistí, jsou odolné vůči poškrábání a hodí se pro každodenní použití. Do větších konferenčních místností doporučujeme magnetické tabule větších rozměrů, otevíratelné modely perfektně poslouží ve školách a na univerzitách.

Skleněné designovky

Rozměrné magnetické tabule určené pro workshopy, přednášky a konference mohou být provedené ve skleněné variantě. Výjimečné jsou především svým unikátním vzhledem a snadnou údržbou. Jsou vyrobené z tvrzeného skla a mají magnetickou úpravu. Tyto designové kousky, které mohou nadchnout vaše klienty a posluchače, vybírejte v několika barevných variantách.