Kartotéky a úložné skříně pro lepší přehled na pracovišti

Neuspořádané pracovní prostředí, neuklizené šanony, dokumenty a další předměty mohou narušovat pracovní morálku. Nepořádek ovlivňuje soustředění zaměstnanců a to může mít dopad i na jejich produktivitu a efektivitu práce. Pro úspěšné vedení firmy je důležité využívat vhodné úložné prostory a mít zavedený systém, aby zaměstnanci věděli, kam co patří, a aby později snadno dohledali vše potřebné. Společnost AJ Produkty má v nabídce řadu kartoték a zásuvkových modulů, které pomohou vaší firmě udržet si pořádek v dokumentech. Určitě si vyberete takové, které vám budou nejlépe pasovat do kanceláře. Tyto kusy nabízíme v několika velikostech, barevných provedeních a z různých materiálů.

Uzamykatelná skříňka a další zabezpečení zásuvkových dílů

Mnoho z našich kartoték je vybaveno zařízením zabraňujícím jejich převrácení při plném vysunutí všech zásuvek. Některé jsou dodávány včetně centrálního zámku se dvěma klíči, které na jedno otočení uzamknou všechny zásuvky. Součástí naší nabídky jsou i dvouřadé kartotéky a boxy na závěsné desky. Prakticky všechny kartotéky jsou velikostně přizpůsobené mezinárodně standardizovanému formátu A4.

Materiál v plně industriálním stylu

Nabízené kartotéky jsou vyrobeny především z vysoce kvalitního, práškově lakovaného ocelového plechu, avšak naleznete u nás i dřevěné kartotéky. Kovové kartotéky nabízíme na formát foolscap nebo A4.

Ohnivzdorné skříňky

Pokud potřebujete uchovat důležité a citlivé informace přímo ve firmě, by bylo moudré zainvestovat do ohnivzdorných skříní. Díky našim certifikovaným, ohnivzdorným skříním můžete dostatečně ochránit různé firemní smlouvy, korespondenci a důležité dokumenty v případě požáru. Garantovaná doba ochrany pro papír platí po dobu 90 až 120 minut a pro digitální úložiště jako např. harddisky pak po dobu 60 minut.

Ostatní kancelářské úložné prostory

Díky modulárnímu konceptu lze pomocí našich výrobků flexibilně reagovat na změny v požadavcích a snadno vytvořit řešení kancelářských úložných prostorů pro téměř jakékoliv pracoviště. Kromě kartoték máme v nabídce i další typy kancelářských úložných prostorů, např. kancelářské regály, třídicí police, kancelářské kontejnery, skříňky na klíče atd. Pokud máte nějaké dotazy nebo byste uvítali pomoc s výběrem kancelářského nábytku a úložných prostor, neváhejte nás kontaktovat.