Vylaďte svůj pracovní stůl pomocí těchto 8 jednoduchých rad

Vylaďte svůj pracovní stůl pomocí těchto 8 jednoduchých rad

Stává se vám, že po chvíli je váš stůl zahlcen nepořádkem? Myslíte si, že navzdory velkému stolu, máte k dispozici málo prostoru na práci? Nebo byste rádi získali víc z malého stolu? Tyto jednoduché tipy vám pomohou omezit nepořádek na minimum a naopak využít pracovní plochu na maximum!

Doplňte stůl o zásuvku - Nízká zásuvka pod deskou stolu neukrojí nic z prostoru na nohy a nabízí tak prostorově úspornější variantu ke kancelářskému kontejneru. Můžete v ní mít uložené věci, které byste rádi měli po ruce jako např. poznámkové bloky, psací potřeby, kalkulačku atd.

Rozhodněte se pro stolový paraván s lištou na příslušenství - Zabírá vám laptop nebo monitor hodně místa na stole? Praktické příslušenství ke stolovému paravánu s lištou vám umožní k němu přichytit polici na notebook, rameno na monitor nebo úložné prostory na dokumenty a ušetřit tak místo na desce stolu. Rameno na monitor lze případně připevnit i k desce stolu.

Využijte paraván i jako nástěnku - Do paravánů s látkovým potahem jde většinou zapíchnout připínáčky. Můžete tak k nim připevnit lístečky s poznámkami nebo seznamy úkolů místo toho, aby vám ležely na stole!

Připevněte stolní lampu k desce stolu - Lampa připevněná ke hraně stolu svorkou ušetří prostor, který by jinak na stole zabírala její podstava. Některé dnešní stolové lampy jsou flexibilní a umožňují vám si vybrat způsob přichycení dle potřeby. 

Používejte držáky na kabely – Držák na kabely pod deskou stolu vám pomůže skrýt a bezpečně vést kabely od počítače, telefonu atd. Držáky představují efektivní způsob, jak se vypořádat se zamotanými kabely na podlaze, na které se chytá prach. 

Vyzkoušejte i malé samolepicí držáky na kabely – Malé držáky na kabely vhodné k přichycení na jakýkoliv rovný povrch jsou ideální především na menší kabely od nabíječek nebo od sluchátek apod. Udržíte si díky nim pořádek mezi přívodními šňůrami a zabráníte jim, aby nespadly ze stolu pokaždé, když od nich odpojíte vaše elektronická zařízení.

Umístěte PC skříň do držáku - Pokud používáte v kanceláři klasické stolní počítače, tak pro vás může být držák na PC velkým pomocníkem. Díky němu vám PC skříň nebude překážet na stole nebo pod stolem, nebude se na ni tolik prášit a navíc také zamezíte chaosu mezi kabely na podlaze.

Vystavte úložné prostory do výšky – Pokud se potýkáte s mnoha dokumenty a papíry na stole, pořiďte si třídicí přihrádky nebo odkladače a umístěte jich několik na sebe. Většina kancelářských odkladačů je stohovatelných a lze si je přizpůsobit dle potřeby. Pro lepší přehled a snazší orientaci mezi uloženými dokumenty je dobré každé patro označit štítkem s popiskem.

Paravány, lampy a zásuvkové kontejnery

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...