Usnadněte si balení, jak jen to jde!

Usnadněte si balení, jak jen to jde

Balicí pracoviště do detailů přizpůsobené konkrétnímu typu práce i pracovníkovi, pro kterého je určeno... Není to pro každého takového zaměstnance hotový poklad? Stůl můžete doplnit o praktické úložné prostory, ergonomickou židli či protiúnavovou rohož a – přesvědčíte se sami - lepší zázemí se odrazí nejen ve spokojenosti zaměstnanců, ale hlavně v efektivitě práce.

 

Co všechno je potřeba při výběru balicího stolu zvážit? Máme pro vás pár tipů:

Balicí stůl volte s ohledem na konkrétní potřeby

Ideálním jádrem balicího pracoviště je balicí stůl s nastavitelnou výškou, zvlášť když se na stejném pracovišti střídá víc lidí. Při rozhodování o velikosti stolu nezapomeňte vzít v potaz rozměry zboží, se kterým se bude u stolu pracovat. Manipulaci s předměty a zejména pak jejich otáčení usnadní kuličky zapuštěné do desky stolu.  Pracujete-li s objemným zbožím nebo potřebujete přídavnou pracovní plochu, určitě využijete kuličkovou desku, která se vysouvá z pod stolu.

 

Balicí stůl s řezací jednotkou

Co by vám ještě pomohlo? Zamyslete se nad příslušenstvím

Většina balicích stolů byla navržena s celou škálou doplňků, díky kterým si stůl snadno upravíte tak, aby se vám pracovalo co nejlépe. Potřebujete mít po ruce hodně drobností? Jsou tu plastové boxy, které se upevňují na lišty, police, přihrádky, zásuvky nebo panely na nářadí, do kterých můžete za pomoci nejrůznějších držáků zavěsit veškeré pomůcky. Využijete držák na role? Můžete ho mít, včetně řezačky.

Průmyslová rohož zpříjemní práci víc, než byste řekli

Protože se u balení převážně stojí, je nutné myslet i na zpříjemnění samotného stání. Je obecně známo, že nejen pro nohy, ale i záda je nejvhodnější měkký povrch. Správná rohož by měla mít protiúnavové vlastnosti, protiskluzovou rubovou stranu, která ji bezpečně drží na místě, a povrch odolný proti otěru. Co se velikosti týče, rohož volte minimálně stejně dlouhou, jako je šířka stolu.

 

Protiúnavová rohož a pracovní židle jsou skvělými doplňky k balicímu stolu

Ergonomické židle přináší úlevu

Každý občas zatouží po odpočinku vsedě. Při výběru dílenské pracovní židle si v první řadě všímejte možností jejího nastavení, ať si můžete přizpůsobit zejména výšku a sklon sedáku. Nastavitelný sklon umožňuje udržovat v kyčelních kloubech otevřený úhel, který je zásadní pro dobré prokrvování nohou. Příjemnou alternativou ke klasickým pracovním židlím jsou vysoké balanční stoličky, které posilují svaly zad a trupu.

Naše balicí stoly

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...