Kovové regály a dílenské skříně vám pomohou udělat pořádek ve skladu

Udělejte si ve skladu pořádek. Pomohou kvalitní kovové regály i dílenské skříně.

Ve skladu by měl za všech okolností panovat řád. Jedině tak vždy najdete, co hledáte, a nebudete se zbytečně zdržovat pátráním po ztracených položkách. Pomůže vám kvalitní vybavení skladu, tedy přehledné úložné prostory.

Kovové regály poskytnou dokonalý přehled o svém obsahu, uzamykatelné dílenské skříně zase slouží k uchovávání dražších položek nebo nářadí, k němuž by se neměl dostat každý zaměstnanec.

Potřebujete paletové regály, nebo spíš ty klasické?

Nejprve přemýšlejte o tom, který typ úložného prostoru bude do vašeho skladu nejlépe pasovat. Pokud pracujete především se zbožím vyrovnaným na paletách, pak se zaměřte na paletové regály. Jejich robustní konstrukce si poradí i s obsahem o vysoké hmotnosti a délka polic byla navržena s ohledem na rozměry klasických palet, stejně jako rozestup polic.


Pro skladování podlouhlých položek s nižší hmotností, třeba plastových trubek či lišt, se zase hodí konzolové regály. A potřebujete-li uskladnit větší množství pneumatik, zaměřte se na speciální regály na pneumatiky.


Využít můžete také dílenské skříně. Celosvařovaná konstrukce zajistí jejich vysokou odolnost, stejně jako povrch ošetřený práškovým lakem. Vnitřní police lze přesouvat dle potřeby a navíc můžete dokoupit příslušenství, díky kterému si vnitřní prostor skříně ještě lépe přizpůsobíte. Výhodou je také uzamykatelnost skříní, která její obsah uchrání před neoprávněnou manipulací.

Z policového regálu snadno vytvoříte flexibilní policové systémy

Pracujete-li spíše se zbožím v menších pytlích a krabicích, policový regál bude tím pravým řešením. Můžete vybírat z různých typů regálů třeba dle jejich rozměrů. Má váš sklad vysoké stropy? Pak by byla škoda toho nevyužít. Volte vysoké regály s větším množstvím polic, které dokážou na malé podlahové ploše uskladnit značné množství materiálu.


Většina regálů nabízí možnost posouvat jednotlivé police dle potřeby. Větší krabicím tak snadno vytvoříte dostatečný prostor. Navíc lze k některým modelům dokoupit také přídavné sekce a vzniknou tak spolehlivé policové systémy. Přídavné části nabízejí stejnou nosnost a kvalitu jako základní modul a připojovat je můžete v podstatě do nekonečna.

Nejprve zjistěte, jaké rozměry a typy regálů potřebujete

Různé druhy regálů či dílenských skříní vybírejte až po důkladném přeměření prostoru skladu. Zvažte také, které z regálů budou ve vašem případě nejvhodnější tak, abyste efektivně využili prostor skladu a umožnili přehlednou organizaci veškerého zboží.

Kovové regály a dílenské skříně

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...