Magnetická tabule, projekční plátno či úložné prostory do zasedačky

Magnetická tabule, projekční plátno či úložné prostory do zasedačky

Zařizujete-li zasedací místnost, ujasněte si nejprve, jaké vybavení by v ní nemělo chybět a jak ho chcete uspořádat. Dostatek židlí a kvalitních stolů je samozřejmostí. Ale co třeba projektor, nástěnka či magnetická tabule?

Základem místnosti, kde se zaměstnanci pravidelně scházejí, jsou kvalitní a pohodlné konferenční židle. Vybírejte modely, které je možné v případě potřeby naskládat na sebe a nezaberou tak zbytečně moc prostoru. Oblíbenou variantou jsou polstrované židle, které poskytnou dostatek pohodlí i v případě několikahodinového školení.

Zajistěte dostatek stolů, zásuvek i praktickou nástěnku

Co se týče stolů, můžete vybrat jeden větší model, ke kterému se vejdou všichni zaměstnanci. Praktičtější ale bude pořízení několika menších konferenčních stolů. Ty můžete srazit k sobě a vytvořit tak větší prostor, ale lze je i rozmístit. V případě školení je tak lze uspořádat třeba ve stylu školních lavic.


Ideální pomůckou pro zaznamenávání myšlenek, kreslení grafů či vysvětlování postupů bude bílá magnetická tabule. Na tu můžete psát speciálními smazatelnými fixy, které pořídíte v mnoha barvách. Snadno tak odlišíte různé části textu či grafu a zdůrazníte zásadní body. Nezapomeňte ani na houbičku, která bývá opatřena magnetem. Nástěnka poslouží třeba k umístění důležitých informací, jako je rozvrh zasedací místnosti nebo její řád.


Chybět by neměla ani přípojná místa a zásuvkové panely. Obzvlášť v případě delších prezentací a školení budou zaměstnanci potřebovat dostatek snadno dosažitelných zásuvek.

Kromě stolů a židlí myslete i na úložné prostory

Některé součásti vybavení bude potřeba uklízet, aby nezabíraly místo nebo aby se nezničily či neztratily. Příkladem může být projektor a ovladač k němu. Právě projektor a další doplňky můžete umístit do kancelářské skříně. Na menší položky, jako jsou fixy na tabuli, papíry a psací potřeby, poslouží šuplíkový kontejner.

Vybavení do zasedačky

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...