Zahradní nábytek vám umožní si užít slunečné dny

Těšíte se na slunečné dny? Se zahradním nábytkem si je užijete naplno

Co vám po dlouhé a tmavé zimě spolehlivě dodá energii? Bezpochyby slunce a čerstvý vzduch! Pokud to okolnosti jen trochu dovolí, neváhejte a vybavte terasu nebo jiný venkovní prostor posezením, kde budete moct s kolegy trávit přestávky nebo obědvat. Je nejvyšší čas – jaro už klepe na dveře!

Krátký den a nedostatek energie k sobě patří odjakživa. Naštěstí už se blýská na lepší časy! Období čekání na jaro je jako stvořené pro plánování příjemných příležitostí, jak čerpat energii ze slunce. Nové zahradní posezení je možná právě to, co vyláká kolegy během přestávky na čerstvý vzduch.  Venku si i během několika málo minut krásně odpočinete a možná vás políbí múza, která do kanceláře ne a ne přijít. Z jakého zahradního nábytku můžete vybírat?

Oběd u piknikového stolu

Piknikové stoly jsou napevno spojeny s lavičkami dřevěnou nebo kovovou konstrukcí. Prostorné, nejčastěji dřevěné lavičky lákají k posezení třeba u oběda. Přestože některé modely váží i přes 100 kg, partička kolegů je hravě přemístí na sluníčko, do stínu... prostě kam je zrovna třeba. Kulaté i obdélníkové piknikové stoly krásně zapadnou do každého prostředí a rychle se z nich stává místo přirozeného setkávání. Velkou flexibilitu nabízí pivní sety, které lze snadno složit a s minimálními nároky na prostor uskladnit.

Odpočinek na venkovní lavičce


Nepočítá-li se s obědváním pod širým nebem, výbornou službu udělají parkové lavičky. S opěradlem či bez opěradla? Ať tak či tak, neuděláte chybu. Lavičky s opěradlem lákají k pasivní relaxaci, zatímco ty bez opěradla přímo vybízí k interakci s kolegy, protože se na nich přirozeně sedí v předklonu. Co se designu týče, možnosti jsou široké: líbí se vám lavičky s dekorativními kovovými prvky, nebo dáváte přednost jednoduchému skandinávskému designu? Z materiálů můžete sáhnout třeba po lakovaném borovicovém dřevu či umělém dřevu.

Další zahradní nábytek na sebe nenechá dlouho čekat!


Kromě piknikových stolů a laviček se na terasách skvěle vyjímají i nejrůznější stolečky s židlemi a křesílky či pohovky doplněné pohodlnými podsedáky a měkkými polštáři. Tyto novinky už na vás čekají a představí se vám, až bude slunce a teplo vyzývat k venkovnímu posezení přímo neodolatelně. Pobyt na čerstvém vzduchu se pak přirozeně stane pravidelnou kratochvílí během každého pracovního dne.
 

Zahradní nábytek a jídelní vybavení

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...