Nomad – nábytková řada s podnikatelským duchem!

Nomad – nábytková řada s podnikatelským duchem!

Představujeme vám novou nábytkovou řadu z portfolia AJ, řadu, která má silný charakter. Seznamte se se stylovým, černobílým nábytkem Nomad.

„Řadu Nomad jsem navrhovala s důrazem na moderní design, vysokou kvalitu a cenovou dostupnost. Mým cílem bylo vytvořit exkluzivní nábytek pro mladé firmy, které k práci často nepotřebují více než počítač,” říká Elin Basander Andre, designérka Nomadu.
Kancelářská řada Nomad je ideální pro podnikatele hledající prostorově nenáročný nábytek, který nebude velkou zátěží pro jejich peněženku. V jednotném designu nabízíme pracovní stůl, kancelářský kontejner, police, skříňky a doplňky pro praktické ukládání nejrůznějších věcí. Nábytkem z této série tak snadno vybavíte celou kancelář. „Při práci na řadě Nomad jsem vycházela z osobní zkušenosti se zakládáním firmy. Začínající podnikatelé by neměli investovat všechny peníze a spoustu vlastní energie jen do nábytku,” varuje Elin.

„AJ Produkty mají v nabíce několik kancelářských řad, z nichž většina je určena pro zavedené společnosti. S Nomadem přichází alternativa pro podnikatele, kteří svůj byznys teprve rozjíždějí,” uvádí designérka. Nábytek Nomad je nenáročný na prostor, takže se snadno vejde do jakékoli kanceláře a jednoduché bude i případné stěhování. „To je ten důvod, proč jsme sérii pojmenovali Nomad! Chtěla jsem, aby nábytek následoval podnikatele na jeho cestě a přizpůsoboval se podle toho, jak jeho firma poroste,” říká Elin.

Chytrá řešení pro stálý pořádek

Řada Nomad poskytuje nekonečné možnosti pro vytvoření inspirativní a stylové kanceláře. Mobilní skříňka je praktická nejen díky kolečkům, ale i vzhledem k možnosti vybavit ji zásuvkovými moduly, odkladači apod. Díky organizéru na stůl budete mít po ruce všechny kancelářské potřeby a stůl přitom bude uklizený. Celá série je propracována tak, že podporuje pořádek –  každá věc může mít své vlastní místo, například jednu z devíti přihrádek v horní části kancelářského kontejneru. Nomad vám zkrátka poskytne to nejlepší zázemí, abyste se mohli soustředit na to důležité.

Kreativita má zelenou

 „Zákazník, který volí Nomad, často tíhne k velice kreativní kanceláři s propojenou pracovní a odpočinkovou zónou,” konstatuje Elin. Takový podnikatel si často pronajme jedinou místnost, ve které chce mít třeba ping-pongový stůl, gymnastický míč nebo si sem s sebou bere kolo.

„To  je přesně ten typ lidí, pro který je řada Nomad vytvořena. V tomto nábytku je zakotvena jistá hravost,” říká Elin. Barvy použité pro sérii Nomad jsou černá a bílá, tvoří tedy ideální základ každé kanceláře. „Já osobně bych nábytek doplnila teplými neutrálními barvami, například drobnostmi v koňakové barvě nebo zelenými květinami. Tyto doplňky zjemní černobílou kombinaci a vytvoří harmonický celek, ve kterém bude radost pracovat,” radí designérka Elin Basander Andre.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...