Naší vášní je pomáhat ostatním dosahovat skvělých výkonů

Naší vášní je pomáhat ostatním dosahovat skvělých výkonů

AJ Produkty se věnují zařizování interiérů už víc než 40 let. Naše nabídka vybavení pro kanceláře, sklady a průmysl čítá přes 15 000 výrobků a má potenciál přinést na každé pracoviště větší efektivitu a pohodu.

Jak si zpříjemnit každodenní práci?

Co si představíte, když se řekne úspěšné pracoviště? Pro nás to je prostředí dokonale vyladěné podle potřeb zaměstnanců. Prostor zařízený výrobky, které umožňují přizpůsobení konkrétnímu člověku, podporují ergonomii a navozují příjemnou atmosféru, ve které je radost pracovat. Prostředí, ve kterém všechno nahrává tomu, abyste se mohli soustředit jen na vlastní výkon.


Do centra takového pracoviště patří výškově nastavitelné stoly, díky kterým lze příjemně střídat práci vsedě a vestoje. Kýženou službu skvěle vykonají kancelářské židle a dílenské židle s možností nastavení podle tělesných proporcí uživatele či aktivní židle posilující svaly trupu jen tak mimochodem, při pohodlném sezení. Balicí stoly, ponky a regálové systémy zpříjemňují práci ve skladech, zvedáky a vozíky usnadňují interní manipulaci se zbožím a ve stylově zařízené jídelně rychle naberete novou energii.
Shrnuto a podtrženo: naše nabídka se skládá z výrobků, které podporují pohodu, zvyšují bezpečnost a pomáhají zaměstnancům vydat ze sebe to nejlepší, co v nich je.

Jsme vidět i ve sportu

Naší velkou vášní je pomáhat ostatním dosahovat skvělých výkonů –  ať už na pracovišti nebo na sportovišti. Náš vřelý vztah ke sportu se odráží ve sponzorství jednotlivců i týmových soutěží. Podporovali jsme například několikanásobného olympijského vítěze, zápasníka Aleksandra Karelina  nebo mladou švédskou golfovou naději Julii Engström, která se stala nováčkem roku okruhu Ladies Europen Tour. Ať se jí daří i nadále!


Od roku 1989 jsme též každoročním hrdým sponzorem Mistrovství světa v ledním hokeji. Znáte logo AJ z dresů rozhodčích? Uvidíte ho i při letošním ročníku, který se koná od 10. do 26. května na Slovensku. Rozhodčí jsou trochu jako naše výrobky – není je moc vidět, ale bez nich by to nešlo. Ať je letošní MS pěknou podívanou!

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...