Máte chuť pustit se do něčeho nového? Do toho!

Máte chuť se pustit do něčeho nového? Do toho!

Čas dovolených vždycky někdy končí. Vracíme se zpátky do práce, ke kolegům a zaběhnutým rutinám, ale v hlavě máme stále nevšední zážitky z prázdninových cest. Dovedete si představit lepší příležitost pro nový začátek, než když jsou všichni odpočatí a plní čerstvě načerpané energie? Sejděte se a dejte dohromady plán na lepší budoucnost!

Uspořádejte setkání a proberte s kolegy společné cíle pro další rok. Využijte jejich čerstvé mysli k novátorským nápadům týkajícím se vašeho podnikání!

Vybavení zasedacích místností

S vedením takového setkání vám radit nebudeme, to umíte nejlíp sami. S čím vám ale můžeme pomoci, to je vybavení zasedací místnosti, která bude podněcovat ke kreativitě a kde se to bude přínosnými nápady jen hemžit. Pokud jde o naslouchání a vyjadřování vlastních myšlenek, je prostředí daleko důležitější, než byste řekli!
Dobře zařízenou konferenční místnosti dáváte svým zaměstnancům znamení, že vám záleží na jejich pohodlí a pohodě. Vkusné a originální vybavení navíc přímo podněcuje ke kreativnímu uvažování.

Flexibilní konferenční židle

Židle Nelson je ozdobou každé zasedací místnosti. Vyniká pohodlností a není příliš objemná, takže skvěle poslouží pro vytváření nejrůznějších zasedacích sestav. Možnost stohování využijete pokaždé, když chcete mít volný prostor – kdo ví – třeba pro tanec?

Skládací konferenční stoly

Konferenční stoly Claire jsou díky několika různým velikostem ideální pro sestavování variabilních tvarů podle toho, kolik účastníků a k jaké práci se zrovna sešlo. Nejdřív se možná hodí sedět vedle sebe a poslouchat jednoho mluvčího a poté se rozdělit do skupin a udělat si malý brainstorming.  Všechny změni v uspořádání uděláte díky nízké hmotnosti snadno.


A kdyby došlo na zmiňovaný tanec, i stoly Claire ho podporují, neb je snadno složíte a uschováte někde bokem!

Vybavení pro jednání

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...