Flexus –  klasický kancelářský nábytek, který se vám přizpůsobí

Flexus - klasický kancelářský nábytek, který se vám přizpůsobí

Hledáte klasický, cenově dostupný a flexibilní kancelářský nábytek? Pak je nábytková řada Flexus pro vás jako stvořená! Díky mnoha možnostem, které série Flexus nabízí, si můžete vybavit celou kancelář podle svých představ. A jelikož je tato nábytková řada vyráběna v továrně patřící do skupiny AJ, můžeme vám nabídnout vysokou kvalitu za přiměřenou cenu.

Tato oblíbená nábytková série zahrnuje kancelářské stoly, jednací stoly a široký sortiment kancelářských skříní a skříněk. Nábytek je vyroben z odolného a jednoduše udržovatelného lamina v klasických barvách – bílá, tmavě šedá a buk s diskrétními, stříbrno-šedými detaily.

 

Do malých i velkých kanceláří

Potřebujete pouze malý zásuvkový kontejner k psacímu stolu nebo několik metrů dlouhou řadu kancelářských regálů do velké kanceláře? Flexus nabízí řešení pro každého: policové regály, zásuvkové kontejnery, výsuvné skříně ke stolu i skříně s posuvnými dveřmi do menších prostor.


O výsledné podobě kancelářských skříní rozhodujete sami - k otevřeným policovým regálům si můžete vybrat dveře, které regál zakryjí zčásti nebo úplně. Navíc máte možnost libovolně kombinovat dostupné barvy dveří a korpusů skříní - záleží jen na vašem vkusu a fantazii.


Skříně jsou laminované ze všech stran, budou tedy skvěle vypadat umístěné u zdi i uprostřed místnosti. Dveře jsou vybavené zámky, které nepověřené osoby odradí od přílišné zvědavosti.

 

Dostupné stoly do každého prostředí

V řadě Flexus naleznete jak klasické psací stoly, tak i ergonomické, elektricky výškově nastavitelné kancelářské stoly, u kterých můžete střídat práci vsedě a vestoje. Stoly jsou vyrobené z odolných materiálů a navržené tak, aby vydržely po mnoho let.


Všechny stoly mají desku s odolným laminovaným povrchem, šedé kovové nohy a kabelové průchodky, které usnadňují vedení a organizaci kabelů. Stoly s pevnou výškou jsou vybaveny předním pohledovým panelem, který skrývá kabely apod. Klasické, stylové a jednoduše kombinovatelné!

 

Naše vlastní výroba

Nábytkovou řadu Flexus vyrábíme ve vlastní továrně AJ Furniture Factory v Polsku. Díky tomu máme kontrolu nad celým výrobním procesem a můžeme vám nabídnout vysokou kvalitu za přiměřenou cenu. Vlastní výroba nám též umožňuje pečlivě kontrolovat pracovní prostředí i vliv na životní prostředí.

Objevte sérii Flexus

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...