Máme všechno pod kontrolou

Máme vše pod kontrolou

Víte, že velká část našich výrobků pochází z naší vlastní produkce? Kancelářský nábytek, šatní skříňky, dílenské skříně a mnoho dalšího vyrábíme v moderních závodech v Polsku a na Slovensku.
„Díky vlastní výrobě máme dohled nad celým procesem od návrhu po hotový nábytek a můžeme zákazníkům zajistit nejvyšší kvalitu a současně skvělé ceny, říká Göran Holmström, výrobní manažer společnosti AJ Produkty.

V polské obci Redzikowo, nedaleko pobřeží Baltu, se rodí dřevěný nábytek. Kancelářské stoly a skříně, konferenční stoly i nábytek do jídelen pochází z nové továrny, dokončené v roce 2012. „Vlastní produkce nám dává úžasnou flexibilitu. Nemusíme držet velké množství výrobků na skladě a máme krátké dodací lhůty, na které se můžeme spolehnout,” vysvětluje Göran.

Neustálý vývoj

Abychom mohli v každém dalším katalogu nabízet novátorské a praktické výrobky, investujeme do vývoje. Nové nábytkové řady vycházejí z úzké spolupráce s oddělením designu a dalšími pracovišti. „Shromažďujeme všechny tipy a nápady a na jejich základě zhotovujeme prototypy. Neustále pracujeme na vylepšování stávajících výrobků, aby stále dokonaleji naplňovaly potřeby našich zákazníků,” říká Göran.

25 let zkušeností

Závod v Trnavě se už čtvrt století specializuje na kovové skříně, šatní skříňky a skladové regály. Během let 2014-2015 se má továrna rozšířit ze stávajících zhruba 16 000 m2 na 20 000 m2.
„Díky kontrole nad celým procesem výroby, nad dopadem na životní prostředí i nad zdravotními a bezpečnostními aspekty můžeme našim zákazníkům zaručit opravdu tu nejvyšší kvalitu,” uzavírá Göran.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...