Regály do vašeho skladu a jak je vybírat

Regály do vašeho skladu a jak je vybírat

Jaký regál je ten pravý pro vás a vaše podnikání? Na regály jsme tak trochu specialisti, dovolujeme si vám tedy nabídnout stručného průvodce regálovými systémy s krátkou charakteristikou a uvedenou nosností. V ledasčem si můžeme dovolit kompromisy, ne však u povoleného zatížení!

Kancelářské regály pro malou zátěž

Regálové systémy Light a Total jsou flexibilní policové regály vhodné pro skladování šanonů, knih, úložných boxů a podobných lehčích věcí. Montáž je nenáročná. Díky nenápadnému designu  krásně zapadnou do každého interiéru a nechají vyniknout stylové detaily: třeba umělé rostliny a krabice s koženými úchytkami udělají své. Nosnost každé police činí 150 kg.
Do stejné kategorie spadá i regál Mix, který se od dvou výše uvedených typů liší možností proměnit jej pomocí doplňků v uzavřený nebo částečně uzavřený regál. K dispozici jsou dveře, zásuvky a další praktické příslušenství. Police stačí do požadované výšky zaháknout, žádné nářadí není k montáži potřeba. Regál Mix nabízíme ve 4 různých výškách a 4 šířkách, abyste mohli využít svůj prostor na maximum.

 

Regály do kanceláře a archivu

Kovové regály pro univerzální využití

Pokud hledáte obzvláště stabilní regálový systém, jednoznačně doporučujeme řadu Power. Všechno, co jeho jméno evokuje, na něj opravdu sedí! Regál Power je určen do skladů, ale skvěle poslouží i pro případ skladování těžších věcí v kanceláři. Police se montují pomocí šroubů.  Kancelářský či skladový regál pro univerzální využití sestavíte snadno a rychle. Každá police unese zatížení 170 kg.

 

Univerzální kovové regály

Skladové regály do náročných podmínek

O něco vyšší nosnost má regál Transform. Jak napovídá název, lze ho snadno adaptovat na celou škálu nejrůznějších potřeb. Galvanizovaný povrch jej předurčuje k použití i v náročných podmínkách dílen či obchodů, nejen v kancelářích. Koncové rámy se dodávají předmontované, zbývá tedy jen zaháknout police do zvolené výšky. Každá police disponuje nosností 190 kg.

 

Všestranný regál s jednoduchou montáží a vysokou nosností

Regál a dílenský stůl v jednom

Tohle navýsost praktické spojení najdete pod jménem Combo. Jedná se o flexibilní regálový systém, který umožňuje vytvoření nejen úložného prostoru, ale i pracovní plochy. Je určen do dílen a průmyslu a neočekává zacházení v rukavičkách. Montuje se jen za použití gumové palice, šrouby a matice nejsou třeba. K regálům Combo nabízíme bohaté příslušenství pro zpříjemnění každodenní práce. Regál má nosnost až 700 kg.

 

Regál a dílenský stůl v jednom

Drsňák mezi regály

To nejlepší nakonec: regál Tough. Stabilní a široký regálový systém na těžké a objemné zboží. Má velmi odolnou konstrukci s práškově lakovaným povrchem, který obstojí i v náročném prostředí. S ohledem na maximální bezpečnost jsou patky sloupků připraveny pro ukotvení do země. Některé moduly se pyšní nosností až 1000 kg, název Tough je tedy opravdu namístě!

 

Všechny regály na jednom místě

 

Vybírejte regály pro váš sklad

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...