Home office přináší pozitiva i výzvy

Home office

Domácí kancelář je určena těm, kteří nepotřebují fyzické pracoviště. Jedná se o nejpružnější uspořádání, kdy se veškerá práce provádí na dálku. Technické možnosti jsou nejdůležitější pro to, abyste mohli vykonávat práci a vytvořit si domácí kancelář odkudkoli. Abychom vám pomohli zorientovat se v tomto způsobu práce, připravili jsme pro vás startovací sadu, která obsahuje vše od rozhovorů a článků až po průvodce, šablony a zásady, z nichž si můžete vybrat a přizpůsobit je své domácí kanceláři.

Z pohledu lidských zdrojů 

Zeptali jsme se odborníka na lidské zdroje, jaké to je pracovat na home office. Podívejte se na odpovědi a tipy Else-Marie na některé klíčové otázky.

En lampa och Citroner i en korg som står på ett bord
Person som sitter vid ett skrivbord och har ett digitalt möte

Hodnotící dotazník pro práci na home office

Zjistěte, jak se vaši zaměstnanci cítí při práci na home office. Vypracovali jsme průzkum s otázkami, které zjišťují, jak je to s prací na dálku. Dotazník si můžete libovolně upravit a jeho výsledky pak použít pro nastavení práce na home office.
Stáhněte si průzkum

Čtyři tipy pro interiérový design v domácí kanceláři

1.

Správná židle je nezbytná pro každou kancelář - dokonce i pro tu domácí.

2.

Ujistěte se, že vás domácí kancelář nebrzdí v práci. Váš pracovní stůl je vaším pracovním nástrojem a vaše tělo vám bude vděčné, pokud bude ergonomický.
Kancelářská židle MARLOW
Kancelářská židle MARLOW.
8 391,35 Kč
Rohový stůl NOVUS pro domácí kanceláře
Rohový psací stůl NOVUS.
12 819,95 Kč

3.

Pro ty, kteří pracují s notebookem, je důležité mít počítač v pohodlné pracovní výšce. Jednoduchý stojan na notebook vám poskytne lepší a ergonomičtější úhel, který zabrání bolestem krku.

4.

Pro ty, kteří mají doma málo místa, může být řešením výškově nastavitelná stolička, která šetří místo, umožňuje měnit pracovní polohu a snižuje riziko budoucích bolestí zad a krku.
Potřebujete inspiraci, radu nebo praktickou pomoc s vybavováním vašeho pracoviště? Kontaktujte nás a my vám pomůžeme vše zrealizovat

Pomoc při navrhování interiérů

Telefon
+420 283 933 763
Mail

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...