Prostorově nenáročný nábytek

Prostorově nenáročný nábytek

Dobře promyšlená a šikovně zařízená kancelář je základem maximálního pohodlí a produktivity.  Máte-li nouzi o místo,  sáhněte po flexibilním vybavení, díky kterému vytěžíte ze svého prostoru nejvíc. Náš prostorově nenáročný nábytek vám pomůže využít každý centimetr co možná nejefektivněji!

Vyberte si ty správné úložné prostory

Dveře skříní otvírající se do místnosti zaberou hodně místa. Skříně s posuvnými dveřmi nebo roletové skříně jsou na prostor náročné minimálně a nic nezaberou, i pokud je na čas musíte nechat otevřené.  Tento typ skříní najde využití zejména v kancelářích, kde je nutné mít po ruce velké množství dokumentů a šanonů. Kombinovat můžete nejrůznější velikosti skříní, otevřené skříně je vždy možné doplnit dvířky.

Využívejte stěny

Při zařizování kanceláře nezapomeňte na nástěnné úložné prostory. Závěsné police poskytují velké množství prostoru, aniž by zabíraly drahocenné místo na podlaze.  Díky nástěnným policím a přihrádkám budou dokumenty v nich uložené vždy snadno přístupné. Drobné kancelářské potřeby lze zavěsit na háčky.  Často opomíjený je prostor nade dveřmi – není tam místo na zavěšení minimálně jedné police?

Udělejte si pořádek na stole

Na pracovním stole se snadno hromadí papíry, psací potřeby a mnoho drobností. Využitím držáků na dokumenty, stojánků na psací potřeby a dalšího příslušenství získáte větší pracovní prostor, který bude navíc působit uspořádaně. Na stole mějte jen věci, které používáte upravdu často, a ostatní ukládejte do zásuvek pod deskou stolu nebo do kancelářských kontejnerů. Mobilní kontejnery můžete snadno přemísťovat tam, kde je zrovna potřebujete, či decentně schovat pod desku stolu. V zájmu co největší pracovní plochy popřemýšlejte o umístění počítače do držáku pod desku stolu.

Regály stavte do výšky

Extra vysoké regály jsou optimálním řešením pro kanceláře, ve kterých je nouze o místo, a které přitom disponují vysokým stropem. Využijte prostor do celé jeho výšky! Nahoru umísťujte věci, které používáte nejméně.

Porady vestoje

Potřebujete místo pro jednání, ale z hlediska prostoru si nemůžete dovolit klasický konferenční stůl? Vyzkoušejte aktivní porady vestoje! Díky barovým stolům rozmístěným po místnosti můžete s kolegy nad kávou nenuceně probrat poslední pracovní projekt. Nepotřebujete speciální konferenční místnost a barový nábytek lze snadno složit a uklidit, dokud nebude znovu potřeba. Pro zaznamenávání nápadů či výstupů z porad skvěle poslouží nástěnné bílé tabule nebo nástěnky.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...