Pracovní stůl v dokonalém pořádku

Poradíme vám, jak váš pracovní stůl udržet v dokonalém pořádku

Máte přístup ke stabilnímu pracovnímu stolu, který je přizpůsoben vám a vaší profesní roli? Dobře, pak je splněna polovina podmínek pro odvedení dobré práce. Druhá polovina se týká pracovního prostředí obecně. Je uspořádán tak, abyste měli vše potřebné po ruce? Zde je několik tipů, jak si udržet pořádek ve věcech, abyste mohli pracovat efektivně na 100 %.
Zázemí dílny s pracovním stolem, regály a dílenským vozíkem

Panely na nářadí

Pokud chcete mít přehled a mít nejpoužívanější nářadí vždy po ruce, je ideální panel na nářadí na stěně nad pracovním stolem. Jsou k dispozici v několika velikostech a lze je namontovat vodorovně nebo svisle v závislosti na podmínkách v místnosti. Pro řešení, které vyhovuje vašim potřebám, můžete přidat různé háčky a držáky - a umístit je kamkoli na perforovaný povrch panelu.

Prohlédnout všechny panely na nářadí

Detail panelu na nářadí
Vozík na nářadí
Vozík na nářadí RENEW - 9 695 Kč bez DPH
12 214,95 Kč

Mobilní panely na nářadí

Pracujete někdy i jinde než u pracovního stolu? Pak se hodí mít robustní dílenský vozík na kolečkách s panely na nářadí, který můžete snadno odvézt kamkoli s sebou. Je k dispozici v několika šířkách a s panely na obou stranách. Vozík zároveň šetří místo, protože jej lze v době, kdy se nepoužívá, přisunout k nejbližší stěně.

Všechny mobilní panely na nářadí

Dílenské skříně

Chcete mít možnost zavřít a znovu zamknout své věci? Klasické plechové skříně nabízejí efektivní a bezpečné uložení ručního nářadí, náčiní, sluchátek, kabelů a dalších předmětů, které je užitečné mít po ruce při různých pracích. K dispozici v různých velikostech. Hledejte skříně s práškovým postřikem a odolnou povrchovou úpravou, která je vhodná do většiny prostředí. V případě potřeby můžete interiér doplnit o další police a příslušenství.

Všechny skříně

Modrobílá dílenská skříň
Šedá dílenská skříň s nářadím a šuplíky

Dobře vybavené skříně na nářadí

Máte spoustu drobného příslušenství nebo náhradních dílů, které by se měly třídit zvlášť? Pak by řešením mohla být skříň na nářadí. Tyto skříně jsou často již flexibilně vybaveny zásuvkami nebo plastovými přihrádkami pro efektivní ukládání nářadí a drobných dílů. Kromě toho mají robustní konstrukci, a proto jsou velmi vhodné do dílen a jiných prostředí s vysokými nároky na odolnost.

Všechny skříně na nářadí

Policové skladové regály

Regály, které umožňují maximalizovat úložný prostor

Potřebujete na pracovišti hodně úložného prostoru? Pak je vhodným řešením flexibilní a odolný regálový systém. Nabízíme několik robustních regálových systémů, které lze snadno rozšířit a přizpůsobit vašim potřebám, ať už potřebujete otevřený, skrytý nebo smíšený úložný prostor. Sekce jsou k dispozici v různých výškách, šířkách a hloubkách a lze je dokonce doplnit dalšími policemi - to vše pro maximální využití vašeho prostoru.

Který regálový systém je pro vás ten pravý? Přečtěte si našeho průvodce! 

Všechny regálové systémy

Buďte informováni o všech produktových novinkách jako první!

Dvakrát týdně posíláme náš newsletter plný článků s produktovými informacemi, tipů v oblasti intériérového designu a informací o probíhajících slevových akcích.
Prosím vyčkejte...
Kliknutím na tlačítko "Přihlásit" souhlasíte se zpracováním osobních údajů.