Zahradní nábytek stvořený pro severské klima

Zahradní nábytek stvořený pro severské klima

Hledáte zahradní nábytek, který vydží nepřízeň počasí a řádění přírodních živlů? Potom jste zde na správném místě: kvalita a odolnost reprezentují náš zahradní nábytek od té doby, co jsme ho zařadili do nabídky zhruba před 10 lety. Naše produkty během těch let přispívají k příjemnému a bezstarostnému venkovnímu prostředí, ať již ve veřejných nebo soukromých prostorách – a s mnoha spokojenými klienty jako výsledkem.

Trvale vysoká kvalita

Co to znamená vyrobit venkovní lavičku, které ustojí drsné změny počasí? Podle nás je to hlavně vytvořením robustní kontrukce a výběrem kvalitních materiálů. Například pro výrobu rámů používáme žárově zinkovanou ocel nebo hliník, zatímco dřevěné části jsou zase vyrobeny z odolných desek ze švédské borovice. Výsledkem je kvalitní kus nábytku s povrchovou úpravou, která je příjemná na pohled a odolná proti změnám počasí.

Testujeme venkovní lavičku

Abychom dokázali, že pevně věříme odolnosti našeho nábytku, podrobili jsme jednu malou lavičku náročnému testu. Poslali jsem ji na Island, kde bude muset celý rok odolávat bouřím severního Atlantiku, vytrvalým dešťům, chladu, sněhu a také spalujícímu Slunci. Vše, abychom ukázali, že naše parkové lavičky jsou dobrou a jistou investicí, která se s drobnou údržbou opravdu vyplatí. Rok za rokem.

Sledujte zprávy z Islandu

Lavička dorazila na Island v únoru 2021. První kontrolu jsem udělali v polovině března a nábytek nejevil žádné známky opotřebení nebo poškození. Od té doby bylo na Islandu několik zemětřesení a sopečných erupcí. Chcete vědět, co se dále děje s naší malou lavičkou v severním Atlantiku? Budeme vás pravidelně informovat, ať už tady nebo na sociálních sítích. Sledujte nás!

 

 

 

 

Náš zahradní nábytek

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.